Kalfsrollade met mosterd-uiensaus

Kalfsrollade met mosterd-uiensaus

Dit recept van kalfsvlees met mosterd-uiensaus is een smaakvol gerecht dat perfect de zachte en milde smaak van kalfsvlees combineert met de pittige, romige nuances van mosterd en de zoete, gekarameliseerde tonen van ui.
Totale tijd 1 uur 30 minuten

Ingrediënten
  

  • 1 kalfsrollade doorregen
  • 2 grote uien
  • 1 liter bouillon
  • 5 dl witte droge wijn
  • 2 theelepels dragon gedroogd
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd zachte
  • 1 snufje zout
  • snufje peper

Instructies
 

  • 1 kalfsrollade doorregen
  • 2 grote uien
  • 1 liter bouillon
  • 5 dl witte droge wijn
  • 2 theelepels dragon (gedroogd)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd (zachte)
  • 1 snufje zout
  • snufje peper
Trefwoord kalfsrollade
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven