Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Kalfsvlees ovengebraad

Kalfsvlees ovengebraad

Haal het vlees uit koelkast laat ongeveer een uur op kamertemperatuur komen. Pak een ovenschaal en een braadpan. Maak circa 3 cm diepe inkepingen en vul deze met verse kruiden en knoflook. Zet de pan op het vuur en laat de pan heet worden. Draai het vuur middel.

Doe olie en boter in de pan en laat de boter uitbuisen. Doe de Kalfs Frenched rack in de pan en bak deze circa drie à 4 minuten tot de buitenkant goudbruin is.

Haal de Frenched rack uit de pan en leg het in de ovenschaal. Giet het braad vocht over de Frenched rack en verwarm de oven op 80°. Schuif de ovenschaal in de oven en haal het kalfsvlees na circa 90 minuten op een kerntemperatuur van 55° uit de oven. Haal de kruiden en knoflook uit het kalfsvlees.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Gevulde appel met kalfsgehakt

Gevulde appel met kalfsgehakt is een smaakvolle en verrassende combinatie van zoet en hartig. Bij dit gerecht wordt een stevige appel uitgehold en gevuld met o.a. gekruid kalfsgehakt.

Lees verder